آیا امکان تغییر در طلاق وجود دارد ؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من خانم39 ساله هستم همسرم منزل را بمدت 8 ماه است ترک کرده اعتیاد داشته ولی ب گفته خودش ترک کرده اسپرم صفر میباشد وبچه دار نشدیم در خواست طلاق از طرف من بوده ایشون بخاطر مهریه حاضر نیست حق مرا بدهد می‌گوید ازمهریه کم کن یا توافقی باشد گوشی مرا حک کرده است من چت داشتم آیا با این سکس چتها می‌تواند علیه من استفاده کند البته ذکر کنم در گروه‌های مجازی چت میکردم و در پی وی با دونفر الان تهدید می‌کند ک پرینت می‌گیرد آیا امکانش هست ک پرینت بگیرد ودر نظر دادگاه برای طلاق تغییر ایجاد شود 17 ساله ازدواج کردم با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ موارد مذکور در موضوع طلاق بعلت عسر و حرج یا موضوع مهریه و حقوق مالی خللی ایجاد نخواهد کرد و رسیدگی مجزا ب انها صورت خواهد گرفت صرفا با توجه ب متن پیام ها و دیگر موارد حق شکایت رابطه نامشروع یا دیگر اعمال منافی عفت را علیه شما و دیگر افراد خواهد داشت ک در نهایت در صورت احراز جرائم مجازات کیفری قانونی بر ان مترتب میشود.دادگاه با این موارد شما را ملزم ب بذل حقوق مالی یا انصراف از طلاق نخواهد کرد مگر خود تصمیم بگیرید موید باشید