برای اثبات فریب در ازدواج چه دفاعی داشته باشم

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای محترم.اینجانب عقد موقت شخصی بودم و بعد از مدتی برای گرفتن مهریه ام اقدام کردم و بعد از چندماه ایشان در همان دادگاه حقوقی مهریه شکایت بطلان نکاح کرد که من همزمان در عقد شخص دیگری بودم و ایشان را فریب دادم و با ایشان هم عقد کردم.شکایت ایشان رد شد و اعتراضش هم رد شد.الان با موضوع فریب در ازدواج در دادگاه کیفری شکایت کرده که قرار منع تعقیب دادن و باز پرونده به جریان افتاده‌.سوال بنده اینه آیا شکایتی که در دادگاه حقوقی رد شده باز با همان عنوان میشه در کیفری هم شکایت کرد.من باید چکار کنم؟ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، شما در دفاع به پرونده خانواده ابطال عقد نکاح اشاره کنید و رأی را ضمیمه پرونده کیفری کنید، وقتی تدلیس در دادگاه خانواده رد شده است احتمال اینکه در کیفریرأی بگیرد ضعیف است مگر اینکه ادله جدیدی ارائه دهد.