طرح دادخواست طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دیشب یه سوال فرستادم ولی جواب شما اصلا ربطی به سوال من نداشته ... لطفاً سوال من را دقیق بخونید....من آقا هستم 12قانون عقدنامه را ندارم.معتادنیستم..کیفری ندارم...مهریه میدم ...نفقه میدم..هرچه خانم بخواد میدم اما خانم تمکین نمیکنه و من حکم ازدواج مجدد میگیرم و ازدواج میکنم....سوال.آیا خانم اول که تمکین نکرده را میتونم تا 10سال طلاق ندم....تا چندسال میتونم طلاقش ندم.آیا اون می‌تونه طلاق بگیره..خواهشآ شفاف جواب من را بدیدیا شماره بزارید زنگتون بزنم این هم شماره من

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه همسر شما به دليل عسرو حرج و كراهت از شما دادخواست طلاق مطرح نمايد و تمامي حق و حقوق مالي خود را ابرا نمايد امكان صدور راي طلاق وجود دارد.