وصول نفقه فرزند در گذشته

دسته بندی : خانواده | نفقه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من 2 سالگیم پدر و مادرم جدا شدن الان 34 سالمه دخترم و مجرد
پدرم کلا نفقه نمی‌داد آخرین نفقه م برای پنجم ابتداییم بود ک فکر کنم پنج هزار تومن میداد اونم مرتب نمیداد اما دقیقا یادم نیست اخرین نفقه ای ک داد کی بود بعدش دیگه 6 7 سال نداد تا سال 89 که خودم رفتم شکایت کردم و دیگه نفقه میگیرم
کلی هم عمل جراحی و اینا انجام دادم ک میدونست و گفت پول نمیدم کلا هیچ کدوم از هزینه های من رو نمیداد
حالا من میخوام بدونم میتونم با توجه ب اینکه اینا حقم بوده الان بابت اون شش سال به دیوان عدالت شکایت کنم و حقم رو بگیرم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي خير نفقه فرزند شامل نفقه آينده مي باشد و نفقه گذشته به شما تعلق نخواهد گرفت.