راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر مادرم 10ساله از پدرم طلاق گرفته و ما رو از پدرم دور کرده و به یه مرد هوسباز و بیکار صیغه شده خونه مادربزرگ هممون زندگی میکنیم مادر حقوق و درآمد داره خرج خونه با مادره و 3ساله نذاشته ما درس بخونیم و هر موقع بحث درس و آینده ما میشه میگوید که خرج خانه با منه نمیتوانم بفرستم درس بخوانید خرج خانه میکشم و همینطور در خیلی از امور برای ما کوتاهی کرد تمام توجه‌ش به صیغه‌اش است الان ما قصدمون زندگی کردن مستقله و این هیچ حمایتی نمیکند و میگوید برو پدرت را پیدا کن، چند جلسه به مشاور اورژانس اجتماعی رفتیم اونجا حل نشد بعدها پدرم در جریان قرار گرفت از اورژانس تماس گرفتن و دعوت کردن به جلسه مشاوره با ما موافقه و فقط توان مالی آنچنان نداره بعد مشاوره جروبحث پیش اومد، و اومدیم خانه کلید را انداختیم در باز کنیم دیدیم مادر پشت در رو انداخته باز نمیشه بعد در رو باز کردیم اونم رفت کوچه به ما توهین میکرد شکایت داده ما رو به بخش مشاوره کلانتری خواستند اینم میخواد ما از خانه بریم تو کلانتری گفته ما چه حرفی بزنیم نمیخوایم باهاش بمونیم ارتباطمون مضر شده
آخر این موضوع چیه برای ما سوپیشینه میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که بالای 18 سال سن دارید میتوانید مستقل زندگی کتید ولی اگر زیر 18 سال عستید درصورتی که مادر صلاحیت اخلاقی ندارد با پدر زندگی کنید.