قطع حقوق‌همسر به دلیل ازدواج‌مجدد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال 1400 همسرم فوت کردند 7سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتن
حقوق زیر 7سال بهم میدن حدودا یک میلیون هشتصد تومن ،چون زیر 7سال هم هست بیمه م نداشتم آزاد حساب میکردن
الان دوماه ازدواج کردم حقوقم قطع نکردن ، آیا نیاز هست اطلاع بدم ازدواج کردم قطع کنند یا نه نیاز نیست ،؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حقوق زن در صورت ازدواج مجدد قطع نمیشه و‌نگران نباشید علت عدم‌قطع هم‌جلوگیری از ازدواج های صیغه ای زنان هست