اجرای احکام دادگاه حقوقی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من با مردی تو رابطه بودم و قصدمون ازدواج بود تو دوران دوستی برام 4ملیون هزینه کرد واسه توولد و اینا و تو پیام ادعا کرده بود ک برام دستبند طلا خریده کادو ولی چیزی ب من تحویل داده نشده ولی با من لج کرده و گفته ازم میگیره همشو رفتم دادگاه و دفاع کردم یک ماه پیش برام اس ام اس اومده از ثنا بیس روز مهلت اعتراض داشتم اما متاسفانه ندیدم الان حکم قطعی ب نفع اون اومده ولی من چیزی نگرفتم ازش زورم میاد پول الکی بدم ب نظرتون حکم دادگاه و میشه تعقیر داد ده روز مهلت دادن پولشو بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به توضیحاتی که شما دادید در حکمتون هم حضوری درج شده قطعا و قابل واخواهی هم نیست مگر اینکه مواردی وجود داشته باشه بینتون که بشه بابت شهادت دروغ مدارک جعلی و... بتونید شکایت کیفری انجام بدید که توضیحاتی اگر هست در این خصوص تماس بگیرید