ممانعت از ورود زوج به منزل توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با این که منزل به نام من هست نمیتونم مانع ورود این فرد بشم؟ میتونم در خواست تهیه مسکن و وسایل زندگی بدم؟ چقدر زمان میبره؟
و اگر مهریمو بزارم اجرا ملک و ماشینی به نام نداره فقط حقوقشون و چه جوری نسبت به حقوقش قسط بندی میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام با توجه به اینکه تهیه مسکن از وظایف زوج میباشد میتوانید مانع ورود شوید درخصوص مهریه دادگاه با توجه به درآمد زوج بخشی از ان را تقسیط میکند جهت راهنمایی و توضیحات بیشتر میتواند از طریق همین پنل تماس بگیرید