واخواهی از رای غیابی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

الان یک وکیل برای دادگستری نامه زده من اصلا سر درنمیارم ب نظرتون میشه
متنی ک نوشتید گنگ بود من متوجه نشدم اصلا
نمیشه برم دادگاه ازشون خواهش کنم ک حکم اجرا نشه اخه اصلا پولی نیس ولی وااااقعا خیلی زوره بعدشم بشینه بهم بخنده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که حکم غیابی بوده با اخذ وکیل می توانید واخواهی کنید و در غیر این صورت می توانید اعسار مطرح نمایید