نحوه سلب حضانت فرزندان از مادر

دسته بندی : خانواده | حضانت
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من یه خواهرم 4ماه که برادرم فوت شده قبل فوتش زنش بهش خیانت کرده و بچه ها شو با برادرم ول کرده و رفت بعد چند روز اومده و همه چیز خونه هم جمع کرده رفت بعد داداشم شب با بچه هایش که اومد خونه هیچ چیز تو خونه نبود بهش زنگ زده که حالا بیا بچه ها هم ببر گفت من نه تو می‌خوام نه بچه هات همون شب برادرم تو همون خونه یه جور وحشتناک فوت کرده بود صبح مردم پیداش کردن با سه بچه زیر پنج سال حالا حضانت این بچه با کی هست این زن که ارزش معنوی نداری ولی الان بچه ها برد پیش خودش ما باید چکار کنیم

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام درصورتی میتوانید حضانت را از مادر سلب کنید که عدم صلاحیت نامبرده را در دادگاه محرز نمایید ازجمله اعتیاد زیان آور به الکل ، مواد مخدر و قمار اشتهار به فساد اخلاق و فحشا ابتلا به بیماری های روانی با تشخیص پزشک قانونی سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود به مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء ، تکدی گری و قاچاق تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف ازدواج مجدد عدم‌ مواظبت از طفل جهت راهنمایی و‌توضیحات تکمیلی میتوانید از طریق همین پنل تماس بگیرید