توضیحات قولنامه و‌مسولیت امضا کنندگان

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
ما یک واحد آپارتمان به صورت قولنامه ای خریدیم در ملارد
زنجیره وکالت ها موجوده از اولین تا آخرین نفر
قولنامه ها هم موجوده
ولی در بخش زمین سوالی که دارم اینه که:
سه نفر شریک زمین کل آپارتمان رو فروختند به شخصی بنام سلیمانی و در توضیحات قولنامه آمده زمین 161 متر به صورت سه دنگ سه دنگ بین سلیمانی و آقای پهلوان می باشد

بعد در قولنامه بعدی در بخش فروشنده اسم پهلوان یا سلیمانی به عنوان فروشنده امده

الان اینکه اسم پهلوان در توضیحات قولنامه زمین قبلی امده بعدا برای ما مشکلی پیش نمیاد ؟
خرید این واحد مشکلی نداره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر اسم‌اخدی از خریداران در قسمت توضیحات فید شده و‌طرفین با امضا ذیل آن این امر را قبول داشته اند در قولنامه بعدی اسم‌ایشان به عنوان فروشنده بوده و شریک وی هم موضوع را قبول داشته پس‌مشکلی برای قراردادهای شما نبست