سلام من از همسرم شکایت کردم بابت ضرب و شتم...ادرس خونه ای که ستکن بودیمو دادم...الان ادرس تغییر داده اگر من ادرس جدیدشو بدم به دادگاه ادرس قبلیش تو سیستم پاک میشه؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من از همسرم شکایت کردم بابت ضرب و شتم...ادرس خونه ای که ستکن بودیمو دادم...الان ادرس تغییر داده اگر من ادرس جدیدشو بدم به دادگاه ادرس قبلیش تو سیستم پاک میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام ابلاغیه از طریق سامانه ثنا ارسال میگردد درخصوص تغییر ادرس شما میتوانید ادرس جدید را طی لایحه به شعبه اعلام نمایید