دادخواست حضانت فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | حضانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخوام حضانت بچه 3 سالمو از همسرم بگیرم به چه صورت هست مر احلش و قوانینی که مادر میتونه حضانت دابم بگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم دادخواست حضانت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.تا پایان هفت سال حضانت با مادر است اما پس از آن،باید عدم صلاحیت پدر،مثل اعتیاد،مشکلات اخلاقی و امثال آن را اثبات کنید.