طرح دعوا علیه سکو های ارائه خدمات مجازی

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده حدود 3سال عضو رانندگان اسنپ هستم به صورت ثابت،به معنایی واقعی شغل ثابت بنده در طول سال میباشد حتی جمعه ها و ایام تعطیلات هفت روز هفته به صورت ثابت روزانه 12 الی 15ساعت فعالیت میکنم،در طول این مدت موارد بسیار بسیار زیاد که تعدادشان بسیار بیشمار هست حق بنده ضایع شده و یا پرداخت نشده و یا به ناحق و به اشتباه گرفته شده،هربار کلی پیگیری کردم،قسمت پشتیبانی اسنپ تیکت ثبت کردم،تماس گرفتم،توضیح دادم،گذارش کامل دادم،اعتراض کردم،حتی مسافر از بنده سرقت کردند در طول مسیر سفر، اما در هیچ یک از موارد به نتیجه نرسیدم و اسنپ همیشه به بنده ظلم و ستم وارد کردند،لطفا اگر میشوددمحبت کنید بزرگواری کنید بنده راهنمایی کنید که ایا میتوانم برعلیه اسنپ شکایت کنم؟لطفا صادقانه جواب بدهید شکایت بنده به نتیجه واقعی میرسد یا مثل همیشه قشر ضعیف جامعه باید عادت بکند به نرسیدن صدای اعتراض و نرسیدن به حق و حقوق قانونی و واقعی خود،تا بیاد دارم همیشه زور شرکت ها و اشخاص بانفوذ بیشتر از ما افراد ضعیف و مظلوم جامعه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مواردی که مطرح شده هر یک به صورت مستقل نیازمند بررسی و تعیین تکلیف است. ولی به طور کلی در حال حاضر قانون خاصی برای حمایت از اشخاصی که با این قسم شرکتها کار می کنند وجود ندارد.