اعسار از پرداخت مبلغ مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 12 سال پیش توافقی جدا شدم وقاضی 15 میلیون اجرت االمثل بریدن وهمسرم گفت هر دو ماه یک سکه تمام پرداخت میکنن در این مدت به عناوین مختلف که بچه هارو بهانه کرده بود هیچی به من پرداخت نکرده دالان که شکایت کردم قاضی 6 عدد سکه وهر 18 ماه یک عدد سکه ،واقعا انصافه من زن 60 ساله مستاجر ،خدارو خوش میاد الان میخوام اعتراض بدم شما بفرمایین ترتیب اثر داه میشه،البته ایشون به تازگی یه تاکسی جدید خریده وبا املاک وشرکتها وسفارت کار میکنن در ماه بالای 80 میایون درامد داره ولی نمیتون ثابت کنم راهنمایی بفرمایین من چطور حق خدایی خودم و که از جوانی منزل این اقا گذروندم رو بگیرم ،سپاسگذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اعتراض قابل پذیرش است اما به هر حال هر ادعایی نیازمند ارایه ی دلیل است و شما باید توان پرداخت مقدار بیشتر را با ادله ای مثل شاهد،درخواست استعلام حساب بانکی و... اثبات کنید.