با سلام من دوتا چک دادم به یه مبل فروش برای خرید مبل چک اولم تسویه شده

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من دوتا چک دادم به یه مبل فروش برای خرید مبل چک اولم تسویه شده چک دومم برگشت خورده و من پولشو براشون انتقال دادم و رسیدشو دارم حالا چکم مونده پیش اونا واسم نمیفرستن هر چقدر بهشون میگم که بفرستیدش چطور میتونم چکم رو ازشون بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی یک اظهار نامه از دفاتر خدمات قضایی برای طرف ارسال نمایید و استرداد لاشه ی چک به شماره ی ... را به دلیل پرداخت وجه آن را ظرف 24 ساعت بخواهید و به امانتی بودن چک نزد طرف اشاره نمایید ..اگر مسترد ننمود طی دادخواست استرداد لاشه چک را از دادگاه بخواهید