محاسبه سهم هر یک از ورثه از ماترک

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
ارث پدری زمینی هست که به مبلغ 893 میلیون فرخته شده، پدرم فوت شده و پدرم زن دوم دارد و بدون بچه ست.
3 تا خواهر و 4 تا هم برادر هستیم.
لطف بفرمایید، سهم هر نفر چه مبلغی میباشد، ممنون و سپاس گذار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
یک هشتم سهم زوجه یا زوجه ها. مابقی که شامل هفت هشتم کل ترکه می باشد به ده قسمت مساوی تقسیم شده و به هر دختر یک دهم و به هر پسر دو دهم از آن میرسد.

لطفا لطفا لطفا سوال رو با دقت بخونید و جواب دهید
عرض کردم سهم هر نفر چ ( مبلغی ) میباشد، مبلغ رو حساب بفرمایید، با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر سهم هریک از ورثه از ماترک به نسبت سهم الارث شان هست . کارشناسان امور مالیاتی این مبلغ را محاسبه می کنند.