تعارض در بندهای قرارداد بیع

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام...بنده یک موتوری خریداری کرده ام...تمام مبلغ رو تمام و کمال ب فروشگاه پرداخت کردم و بعد از گذشت 10ماه بعد از کلی امروز و فردا کردن سند رو هنوز به نام من نزده...و من تازه متوجه یک چیزی در قولنامه شدم که نوشته: فرد خریدار ک خودم هستم با علم به اینکه سند موتور خریداری شده از آقای فلانی بنام ایشان نمیباشد اقدام ب معامله میکنم و ابن فروشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال این معامله ندارد...
بعدش در بند های قبلی ذکر شده ک بعد از پاس شدن چک یا پرداخت کل مبلغ طرفین برای تنظیم سند باید حضور داشته باشن برای تعویض پلاک....منو راهنمایی کنین لطفاً

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز بندهای قرارداد شما متعارض میباشند، ابتدا در خصوص الزام به تنظیم سند رسمی اقدام به اقامه دعوی نمایید اگر دعوی مربوطه به نتیجه نرسید با استناد به این اصل که مبیع قابل انتقال نمیباشد مدعی ابطال معامله شوید و درخواست استرداد ثمن و مبیع را مطرح نمایید