مطالبه وجه مابه التفاوت قیمت خانه پیش فروش

دسته بندی : حقوقی | املاک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من سال 1400یه واحد آپارتمان با مشخصات 120متر بنا 13متر پارکینگ و 2متر انباری پیش خرید کردم و داخل قولنامه حرفی از اینکه اگر متراژ کم و زیاد شد به نرخ روز باشه یا نرخی که قولنامه کردیم نیست و اینکه ما قولنامه پیش خریدمونو نبردیم محضر در حد یه قولنامه هست الان که میخوان تحویل بدن تقریبا 7متر از متراژ کم هست و سازنده میگن یا باید انباری اضاف بهت بدم یا باید به نرخ همون اول که پرداخت کردی بهت پرداخت کنم الان میخواستم ببینم با تورم سه ساله میتونه اینکارو بکنه یا اینکه اگر شکایت کنیم میتونیم به حقمون برسیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق قانون پیش فروش آپارتمان ها با توجه به اینکه مساحت واحد کمتر از 95٪ باشد اختیار دارید بین فسخ یا مطالبه قیمت متراژ به نرخ روز