نحوه وصول مهریه و اعسار

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من میتونم مهریه عندالمطالبه رو بدون طلاق بگیرم در صورتی که اموالی ب نام به نام خودش نداره؟یعنی باید بده یکجا بهم؟
یا میتونه که اعسار بده یا مثلا سالی یدونه بده؟نمیتونم همشو بگیرم یکجا؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

منعی برای وصول مهریه قبل از طلاق وجود ندارد مگر اموالی نداشته باشد نمی‌توان به نتیجه رسید و زوج نیزمیتواند اعسار بدهد