توقیف ودیعه مسکن بابت مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شوهرم اعتیاد دارن هیچ خرجی هم برا خونه نمیاره کل حقوقشو مصرف موادمیکنه
منن شاغل هستم ومایحتاج خونه وبچه برعهده خودمه
میخوام جدا شم وحق طلاق رو هم دارم
چیزی هم نداره بابت مهریه ام پرداخت کنه جز 100تمن پول پیش خونه وسایل های خونه که یسری هارو خودم خریدم.
یک پسر12ساله هم داریم .میخواستم ببینم ایا کل وسایل خوته وپول پیش به من میرسه یانه؟
میشه راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وسایل منزل فقط اون وسایلی که خودتون تهیه کردید رو میتونید مطالبه کنید . ودیعه مسکن هم یک مقداری با نظر دادگاه بعنوان مهریه و سایر حقوق مالی قابل مطالبه خواهد بود. اینکه کامل بهتون برسه یا نه باز هم با شرایط مستثنیات دین بودن واحد مسکونی با نظر دادگاه خواهد بود