حق حضانت و سکونت زوجین

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من اصفهان ازدواج کردم والان 16ساله هرمزگان هستم به دلیل کارهمسرم من حق اسکان درسندازدواجم دارم هنوز4سال تابازنشستگی همسرم دارم ولی دیگرنمیخواهم هرمزگان باشم اخلاق شوهرم راهم نمیتوانم تحمل کنم زورگویی دارد
من دوفرزندپسر6ساله و12ساله دارم
ایااگراقدام کنم ازحق اسکانم شوهرم فرزندانم راازمن دورمیکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اصل بر اینه حضانت فرزندان بعد از 7 سالگی با پدره مگر اینکه خلافش رو بتونید بل به دلایلی اثبات کنید و سلب حضانت کنید و یا فرزندان انتخاب کنند. موارد اثباتش بسیاره اگر جزییات بیشتر و مشاوره تلفنی خواستید تماس بگیرید