دعوی غیرمالی و حق الوکاله وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقتتون بخیر .ما در سال 99 یه خونه خریدم بدون اشتراک ک فروشنده گفتن تاریخی برای نصب انشعابات تعیین نمیکنم و نمیدونم کی وصل بشه ما از اون موقع از همسایه انشعابات گرفتیم ولی الان چند ماهه قط کردن و ماهیچی نداریم و ما برای هر اشتراک 10 ملیون نگه داشتیم ینی جمعا 30 ملیون .حتی پشت قولنامه نوشته ک هیچ تاریخی تایین نمیکنم برای نصب انشعاب.الان فروشنده میگه ب من باید 150 ملیون بدین تا وصل کنم در حالی ک 30 تومن باید بدیم میگه ضرر کردم .پس ما چیکار کنیم الان حق با کیه واینکه هزینه وکیل برای این موضوع چقدره خیلی مهمه حدودا هم بگین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

حق الوکاله وکیل در این مورد چون دعوی غیرمالی میباشد بین 3 میلیون تا 20 میلیون تومان متغیر میباشد