برای انجام امور وراثت چه وکالتی به یکی از ورثه بدهیم

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرماحدود1سال فوت کرده وکشاورز بوده وعمه بعدازفوت ازورثه شکایت کرده گه بابت مسائل دادگاه به یکی از برادرانمان وکالت بدیم که کارهاراایشان انجام بده مشکلی بابت ارث پدری پیش نمیاد چون حقیقت اعتمادکردن سخته وازوکالت سواستفاده کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ،شما میتوانید صرفا وکالت کاری بدهید و وکالت فروش و انعقاد هر نوع عقدی را به برادرتان ندهید ، میتوانید وکالت جهت اخذ وکیل دادگستری هم به ایشان بدهید تا برای پیگیری پرونده وکیل بگیرد.