سوال راجع به تقسیم ارث و گواهی حصر وراثت

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ما یک خانه به نام مادر داریم که مادر رحمت خدا رفته ، اما یک خواهر و برادر داریم تو خونه که هنوز ازدواج نکردن و شاید هم خواهر بخاطر سن بالاشون تا آخر عمر ازدواج نکنن ، میخوایم یه راهکار انحصار وراثت بدین که تا موقعه ی که زنده هستن یا ازدواج نکردن تو خونه زندگی کنن ولی سند به نامشون نخوره ، مثل تعویق انحصار وراثت یا همچین چیزی ، چون تعداد وراث زیاده و امکان این هست که با انحصار وراثت آواره بشن و وراث راضی به گذشتن از سهمشون نشن با توجا به ارزش ملک. فقط میمونه راهکار تعویق انحصار وراثت تا وقتی که زنده هستن که وراث ظاهرا راضی به این هستن ؟ چکار باید کنیم خواهشا کامل راهنمایی کنین ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، گرفتن گواهی حصر وراثت صرفا برای مشخص شدن تعداد ورثه متوفی هست و به معنی تقسیم ارث نیست، همه ورثه میتوانند توافق کنند تا زمانی که خواهرشان در قید حیات است ارث تقسیم نشود.