سلام آیا صاحب مغازه میتواند زیر بالکن یا زیر دماغه ساختمان بدونه رضایت صاحب ملک کولر نصب کتد

دسته بندی : حقوقی | املاک
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
آیا صاحب مغازه میتواند زیر بالکن یا زیر دماغه ساختمان بدونه رضایت صاحب ملک کولر نصب کتد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر نصب کولر باعث آسیب به ساختمان یا نمای آن باشد و ایضا از موجبات تعدی تفریط باشد به نظر مالک می تواند ابتدا تامین دلیل نماید و ارجاع به کارشناسی رسمی دادگستری را بخواهد که اگر نظر کارشناس هم بر آسیب و ورود خسارات و .. باشد ، سپس با ضمیمه نمودن نظر کارشناسی دادخواست داده و اقدام قانونی نمایید .موفق باشید