میزان محاسبه سنوات سال قبل

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من 13 سال هست در یک داروخانه کار میکنم تا کنون جز حقوق و عیدی چیزی دریافت نکردم وحدود 4 سال است که بیمه هستم امسال کارفرما میخواد برای سال 1402 به من سنوات بدهد و مرخصی هایی که نرفتم رو حساب کند وقانونی برای سال جدیدقرار داد ببندد سوالم این است با توجه به این که تاکنون به من هیچ پرداختی بابت سنوات و مرخصی های نرفتم مبلغی دریافت نکردم اگر فقط برای سال 1402 به ایشان تسویا بدهم سالهای قبل هم چطور میشود؟؟ وایااین کار رو انجام بدهم یا نه؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر سنوات باید سالانه پرداخت شود ومیزان سنوات معادل یک پایه حقوق است.