منزلی به نام من هست.این منزل را خانواده ام برایم خریده اند

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

منزلی به نام من هست.این منزل را خانواده ام برایم خریده اند.درحال حاضر من باهمسرم مشکل پیداکردم.خانواده ام ازمن خاسته اند،خانه را بانوشتن تعهدی 2ساله نتوانم بفروشم ونتوانم انتقال مالکیت بدهم،آیا ممکن است?همچنین چیزی وجوددادرد؟
من نمی‌خواهم خانه رابنام خانواده ام کنم.فقط راهی میخاهم ک به مدت 2سال نتوانم حق فروش وانتقال مالکیت داشته باشم وخودم آنرا ازخودم سلب کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی نوشتن چنین مطلبی اگر به منظور عدم توقیف بابت مهریه است اصولا نمی تواند جلوی توقیف ملک را بگیرد //// چه دلیلی برای نوشتن چنین مطلبی وجود دارد ؟ اگر قصد تان این است به نظر با حصول شرایطی می توانید به مدت مقرر مثلا 1 سال یک سری از حقوق مثل عدم فروش را نسبت به شخص معینی سلب نمایید ..موفق باشید در صورت نیاز به مشاپره تلفنی از سایت اقدام نمایید.