آیا کارآموز از مزایا قانون کار بهره مند است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا قوانین خاصی برای پرداخت حقوق در دوره کارآموزی وجود دارد؟ برای دوره کاراموزی هم باید قرار داد منعقد شود؟ دریافت ضمانت بانکی برای دروه کاراموزی مرسوم هست؟دوره کاراموزی مشمول بر بیمه تامین اجتماعی می باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر کارآموز نیز از مزایای قانون کار بهره مند می باشد وباید قرارداد منعقد گردد ودریافت ضمانت بسته به نوع حیطه فعالیت مرسوم است وبیمه نیز تعلق می گیرد