ایا میتوانم از همسرم طلاق بگیرم؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.پرونده ضرب وشتم داشتم که پس ازاجرای قسامه وشهودو...الان زده نظارت ...منظورش چیه؟میخوام رواین پرونده طلاق بگیرم و9ماهه که نفقه به من نداده. چقدر شانس دارم براطلاق؟دخترم متولد93وبخاطر آزارواذیت پدرش نمیخواد ببینش.تکلیفش چیه؟چون پدرش مدام تهدید میکنه دخترم تحویل بده.

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در خصوص دخترتان با توجه ب سن و گذر از 9 سال ایشان ب بلوغ شرعی رسیده و میتواند خود پدر یا مادر را برای ادامه زندگی انتخاب کند محاکم نیز مصلحت و تمایل فرزند را مدنظر قرار میدهند در مورد طلاق هم با حکم کیفری ضرب و جرح و عدم امکان الزام زوج به پرداخت نفقه ب مدت مذکور میتوانید برای نتیجه گیری در طلاق امید زیادی داشته باشید موید باشید