شرط تعیین محل سکونت زوجین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من میخواستم ازدواج کنم ولی دوست ندارم در شهری ک شوهر آینده ام الان ساکن هست بمونم و زندگی کنم
میخواستم بدونم اگه بخوام بعدا جایی ک خودم مدنظرم هست زندگی کنم( یعنی به محض عقد این اجازه رو داشته باشم ) و مشکلی به وجود نیاد مثل قواعدی مانند عدم تمکین یا هر گونه شکایتی... در متن عقد نامه چه چیزی دقیقا میتونم بنویسم ؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در این خصوص می‌توانید در شرایط ضمن عقدنامه خود شرط تعیین محل سکونت را برای خود قید نمایید و زوج آن را امضا نماید