نحوه تشخیص مشاغل سخت زیان آور

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تو معدن سنگ شکن راننده کامیون هستم ولی کار فرما بیمه منو از شرکت راه سازی رد میکنه هر دوتا شرکتم واسه یه کارفرما هست با دواسم مختلف درصورتی که معدن سختی زیان آور داره ولی راه سازی سختی زیان آور نداره آیا میتونم شکایت کنم چون در حقم فکر میکنم کوتاهی داره انجام میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله اگر شما شغلتون جز مشاغل سخت و زیان آور باشد و متاسفانه کارفرما به عنوان شغلی دیگری اسم شما و عنوان شغلی شما رد می‌کند قابل اعتراض و شکایت از طریق اداره کار خواهد بود