راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تا 25ماه جاری قرار داد دارم و سفته دست کار فرما دارم.
و ایشون مارو بیمه نکرده و اینکه حقوق هم پرداختی درست نداشتیم تا الان
میخواستم بدونم اگه قبل از موعد قرار دادم از سر کار بیام بیرون و دیگه نرم با سفته میتونه برام مشکل ایجاد کنه یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که قبل از پایان قرارداد کار راترک نمایید از مزایای مایان کار وسنوات مس از اثبات ترک کار به شما تعلق نمی گیرد. پیشنهاد می شود تا پایان قراداد به فعالیت خود ادامه دهید وبرای مطالبه حقوق ومزایا خود اقدام نمایید. درصورتی که سوالی در خصوص روند دارید تماس بگیرید