درخواست صدور اجراییه حکم

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مهر 1402حکم قطعی گرفتم و هنوز اقدامی نکردم .در مورد مطالبه وجه به مبلغ شش میلیون تومان بوده.حالا باید چکار کنم.؟محکوم علیه یه شهر و استان دیگه هست محل سکونت.الان من درخواست اجراییه باید بدم؟بعد حتما باید حضوری برم.و اگه پول منو نده و بگه ندارم و مالی به اسمش نباشه باید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام درخواست صدور اجراییه از شعبه بکنید وقتی صادر شد باید تشریف ببرید همون شهر تشکیل پرونده اجراییه بدید نهایتا اگر مال نداشت حکم جلب صادر میشه. سوالات بیشتر داشتید تماس بگیرید