مطالبه حقوق مالی فرزندان

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خداقوت،
سوال: چند سال پیش با اقایی صیغه کردیم، حالا از ایشون دو فرزند دو و چهارساله دارم، سوالم اینه ک چطور می تونم یارانه این دو تا بچه از پدرشون جدا کنم و ب حساب خودم واریز بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه حق حضانت با شماست طبیعتا میتونید درخواست کنید که انجام بدن همسرتون در غیر اینصورت از طریق دادگاه متعاقب حق حضانت میتونید مطالبه کنید