وصیت نسبت به اموال واملاک

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال وصیت نامه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدر من تو سن 80 سالگی ، یک سال قبل از فوت
منزل شخصی خود را بین 4 برادرم تقسیم بندی کرده
جمع شدن برادر هام با پدرم خونه برادر بزرگم با ملا آوردن خونه
پدرم وصیت کرده هم خونه تهران و هم شهرستان رو بخشیده به پسرها ، پسر ها هم هر کدوم سند تک برگ گرفتن
بدون اطلاع ما دو دختر
به ما دو دختر تو وصیت نامه اش دو قطعه زمین کشاورزی داده هر کدوم از دختر ها یک قطعه زمین کشاورزی تو شهرستان هست که ارزش زیادی ندارد
آیا وصیت نامه پدرم قبول هست ؟
اگر خونه ها رو پسر ها بفروشن به ما دو دختر چیزی ندن میشه ؟
حتی وسایل خونه پدرم را هم بدون اطلاع ما دخترا بین خودشون تقسیم کردن
میشه راهنمایی کنید ممنون 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.وصیت بایدشرایط قانونی راداشته باشدوعلاوه برآن وصیت تایک سوم نافذاست.درصورتی که عکس یاکپی ازوصیت نامه دارید ،ازقسمت مشاوره تلفنی بابنده تماس بگیریدتاوصیت نامه بررسی شودوراهنمایی شوید.موفق باشید