طلاق از سوی زوج و پرداخت کلیه حقوق زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من 8سال ازدواج کردم الان به مدت 8ماه همسرم تغییر کرده رفتارش همش اعصبی همش دوست داره یه جا تنها باشه 3هفته پیش به خانوادم چند نفری اومدن گفتن که دامادتو با یه دختر دیدیم اتفاقی افتاد من به شوهرم گفتم شوهرم میگه نه چنین چیزی نیست الان خیلی راحت میگه من این زندگی نمیخوام خسته شدم میخوام طلاق بگیریم 7سال زندگی اصلا براش مهم نیست الان رفت دادخواست طلاق داده برای فردا اولین مشاور ما هست لطفا راهنمایی کنین ممنون .راستی من یه دختر 5ساله دادم نمیخوام این بچه آسیب ببینه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتیکه شما راضی ب طلاق نیستید همسرتان باید کلیه حق و حقوق شما را پرداخت نماید تا بتواند طلاق دهد