تبدیل وضعیت ایثارگران و شرایط استخدامی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.من بخاطر مبحث تبدیل وضعیت ایثارگری براساس تبصره بند (د) ماده 20 قانون بودجه 1400به دیوان عدالت اداری طرح شکایت کردم.
بعد از وصول لایحه شرکت های طرف شکایتم به علت نامه نگاری نماینده استانم با وزیر نفت و قول مساعد وزیر برای تبدیل وضعیت تمامی افراد ذینفع مجموعه درخواست استرداد دعوا (درآن مقطع) کردم، حال بعد از مدت زمان 9 ماه به علت اینکه هیچ کاری واسم نکردن دومرتبه شکایت کردم ولی دعوام به علت همین استردادی که قبلا کردم قرار سقوط به طرفین برای من در شعبه بدوی براساس ماده 46 صادر شده و نمیتونم دومرتبه طرح دعوا کنم!
لازم به ذکره همکارانم با شرایط کاملا یکسان مثل من در محل اشتغالم از شعبه های متعدد دیوان رای قطعی مثبت و حکم به ورود گرفتن که رای انها رو در اختیار دارم.
ولی حق من در اینجا به طور کامل تضییع شده و حالا نمیدونم چیکار بکنم.من میخوام فقط قاضی با توجه به حق مکتسبه و محرز من وارد ماهیت طرح دعوام بشه و این سقوط دعوا نادیده گرفته بشه.ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر آرای متفاوت در این خصوص صادر شده یعنی برای شما را نپذیرفتن ولی برای همکارهای دیگه رو پذیرفتند باید موضوع را در هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مطرح نمایید تا موضوع در هیئت بررسی و اظهار نظر گردد