ترک منزل شوهر و مطالبه حقوق مالی توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شوهرم حدود یک ماهه یه شب درمیون خونه اصلا نمیاد بدون اطلاع دادن به من و کلا یک ماهه که اصلا بهم زنگ نمیزنه پیام نامیده من زنگ میزنم جواب نمیده یا اگه هم جواب بده فحاشی می‌کنه و تهدید به کتک زدن می‌کنه مشروب میخوره و رفیق باز شده من با وجود داشتن کودک سه ساله تو خونه تنها میمونم کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید تهدید و توهین و فحاشی و کلیه حقوق مالی خود اعم از مهریه نفقه و ... را مطالبه و در صورت عدم پرداخت نفقه ترک انفاق نیز طرح شکایت نمایید