درخواست طلاق از سوی زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشید همسر بنده معتاد هست و رابطه نامشروع داره که از پیامها وتماسهای شبانه ساعت دو یا سه داشته اسکرین گرفتم زگیل تناسلی دارن نسخه پزشکشون رو هم دارم متاسفانه منو هم آلوده کردن من الان با این اسناد اقدام کنم دادگاه به نفع بنده رای میده چون همسرمم وکیل هست قدرت دفاعی بالایی داره در مقابل من واشنا زیاد داره تو دادگاه من چطوری میتونم طلاق بگیرم و اینکه اگه الان اقدام نکنم بمونه ساله بعد به خاطر کنکور دخترم ساله دیگه اقدام کنم مشمول گذشت زمان میشه جرایمش دیگه نمیتونم استفاده کنم از این اسناد ،،,؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای رابطه نامشروع در صورت اثبات مجازات تعین میگردد در خصوص بیماری مقاربتی ک زوج داشته شما باید قبل از انتقال به خودتان درخواست طلاق می دادید در صورت اپبات طلاق صادر میشد لیکن در حال حاضر اثبات این موضوع ک بیماری از شما ب همسر منتقل شده یا از همسر به شما کمی دشوار است علی ایحال اگر بیماری شما از بین برود و یکسال دیگر کماکان همسرتان داری بیماری مقاربتی باشد میتوانید درخواست طلاق نمایید و اگر دلیلی هم برای طلاق نداشته باشید می توانید مهریه و سایر حقوق مالی خود را مطالبه تا اهرم فشاری برای رضایت شوهر ب طلاق گردد