دادخواست اذن در ازدواج

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من پدرم فوت کرده وبا یه اقا پسری 3سال هست که درارتباطم واون پسر میخاد که برام نشون بیاره اما خانواده پدریم اجازه نمیدن و میگن که با اون حق ازدواج نداری و پلیس میبریم جای خونه پسره وابروشو میبریم من باید چیکار کنم 19 سالمه و میشه ک7 حضانتم رو به مادرم بدم که برای ازدواج اون امضا کنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر اذن در ازدواج به دادگاه تقدیم نمایید تا با آن رای بتوانید با فرد مورد نظرتان ازدواج نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید