روند رسیدگی پرونده در اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من از 8 خرداد 1402 تا 30 مهر 1402 برای یک شرکت خصوصی کار میکردم،حقوقم ده میلیون بود و فقط دو ماه حقوق گرفتم و یک ماه بیمه شدم،شکایت کردم ازشون و براشون ابلاغیه رفته،برای توافق بر سر مبلغی که رضایت بدم که پرونده مختومه بشه ،برای چه مواردی ،حقوق مزایا میتونم ازشون مطالبه کنم؟
اگر من رضایت ندم چه مراحلی طی میشه تا من به پولم برسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر روند رسیدگی پرونده در اداره کار معمولا 5 تا 6 ماه تا اجرای حکم زمان می برد.