داداخواست طلاق به سبب عصر و حرج

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من متاهلم شوهرم آدم بدی نیست ولی ازش سرد شدم چون اون کارهای دوس داشتم انجام بده نداده عروسی برام نگرفته سرویس طلا برام نگرفته بعد بهش میگم این اون رو مثال میزنه برام خسته شدم 5 سال هست که ازدواج کردیم اینقدر حرفمو گوش نداده ازش سرد شدم دوس دارم طلاق بگیرم ولی دو دل هستم نمی‌دونم چیکار کنم ممنون میشم که راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام واحترام اگر زندگی مشترک باعث مشقت شما شده که در سختی هستید میتوانید طبق ماده1133 و ماده 1130 مثل اعتیاد شوهر یا محکومیت به حبس تا بیش از 5 سال یا ضربو شتم میتوانید طلاق بگیرید و همچنین طبق ماده 1129 اگر نفقه و الزام وی توسط دادگاه اگر باز پرداخت نکرد میتوانید طلاق بگیرید ولی با دلایل شما فکر نمیکنم بشه با تشکر