صاحب خانه ما ودیعه مسکن ما رو نداده و از تاریخ قرارداد ما گذشته و به ما فشار میاره

دسته بندی : حقوقی | املاک
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

صاحب خانه ما ودیعه مسکن ما رو نداده و از تاریخ قرارداد ما گذشته و به ما فشار میاره که تخلیه کنیم
ما چند جا اسفند پیدا کردیم ولی چون پول برای قرارداد نداشتیم از دستمون رفت
الان هم بعد از دو ماه 80 م داده در حالی که ودیعه ما 400 م بوده و طی هفته اخیر که تماس گرفته بودیم برای بقیه پولمون اهمیت ندادن و پولی برای ما از هفته گذشته تا حالا واریز نکردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از طریق شورا حل اختلاف اقدام نمایید .موفق باشید