راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود من خانومم از برج 8پارسال منزل رو ترک کرده حکم استرداد جهیزیه گرفته و درخواست نفقه داده من باید چیکار کنم الان ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما میتوانید اظهارنامه ای ارسال کنید مبنی بر الزام به تمکین ودرصورت عدم اقدام از سوی خانم طرح دعوای الزام به تمکین مطرح نمایید. درصورتی ‌که سوالی در این زمینه دارید تماس بگیرید