اخذدستور فروش ملک مشاعی

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک طبقه آپارتمان با خواهرم به شکل سه دانگ سه دانگ شریک هستیم ایشان مجرد ودر همان ملک سکونت دارند پدرو مادرم هم در طبقه پایین آن ملک به شکل مستقل زندگی میکنند خواهرم به آنها سرکشی و مراقبت میکند ومن متاهل هستم قصد دارم سه دانگ ایشان رابخرم ودرآنجا ساکن شوم ایشان راضی به فروش نیست وراضی به خرید سهم من هم نیست...من هم مستاجر هستم و پرداخت کرایه برایم مشکل است وچاره کار چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید دستور فروش ملک را از دادگاه بگیرید و سپس در مزایده شرکت کنید و سهم خواهر را بردارید.