مطالبه نفقه و اعتراض به نظریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من نفقه رو اجرا گذاشتم سال 1401و 1402 و...کارشناس یک نفره همه رو واسم ماهی 5تومن در نظر گرفته بود با اعتراض به کارشناس 3نفره ارجاع داده شد که اونجا سال 1401رو 3300و سال1402رو 4تومن و 1303رو 5تومن واسم در نطر گرفته.این سوال رو دارم 1401و 1402که نفقه معوقه میشه و الان قراره دریافت کنم چرا واسم مقدارش رو کمتر زدن؟7روز مهلت اعتراض دادن اگه باید اون سالها هم مثل امسال همون 5تومن باشه اعتراض بزنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مبلغ سالهای فیلتر به دلیل تورم کمتر هست و با توجه به افزایش تورم‌مبلغ سال 1403 بیشتر محاسبه شده