عقد دایم بدون تعیین مهریه

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده برای ازدواج دایم خود از طریق اذن دادگاه اقدام کرده ام. باتوجه به اینکه طبق توافقی که بین منم و همسر آینده ام انجام داده ایم هیچ مهریه ایی برای ازدواج خود تعیین نکرده ایم. حال سوال بنده این هست با توجه به اینکه دادگاه رای ازدواج ما را صادر میکند آیا بدون تعیین مهریه هم حکمی صادر میشود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله هیچ الزامی به تعیین مهریه در عقد دایم وجود ندارد.