طلاق به واسطه ی ضرب و جرح توسط همسر

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانم بنده 2ماه هست که قهر کرده رفته خونه ی مادرش و ادعا داره که من اون رو کتک زدم و درخواست تعهد کتبی مبنی براینکه من دیگر او را نمیزنم دارد سئوال اینجاست که این تعهد در دادگاه من را متهم میکند و با توجه به اینکه چند بار به پزشکی قانونی مراجعه کرده حق طلاق را با این تعهد میتواند بگیرد یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله این تعهد در واقع اقرار شما علیه خودتان خواهد بود.صرف مراجعه به پزشکی قانونی ملاک نیست.ایشان باید حکم قطعی ضرب و جرح توسط شما را داشته باشند.