دریافت حقوق گدر برای دختر

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدر و مادر من بازنشسته آموزش و پرورش بودند و الان هر دو فوت شدند. من هم متاهل هستم و یک خواهر هم دارم که اونم متاهل هست. وضعیت مالی همسر من بسیار بد هست و هر کاری هم می‌کنه از پس مخارج زندگی بر نمیام. خواستم بدونم راهی وجود داره که من بتونم بدون اینکه خواهرم بفهمه حقوق پدر و مادرم رو بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام طبق قانون تامین اجتماعی دختر فقط زمانی مستمری پدر را میتواند دریافت کند که یا شوهر نکرده باشد یا طلاق گرفته باشد